Liity jäseneksi

Tuuli Muraja asiantuntijaksi AKI-liittoihin

AKI-liittojen asiantuntijan tehtävään on valittu Sastamalan seurakunnan johtava kanttori Tuuli Muraja.  Valinnan teki AKI-liitot ry:n hallitus kokouksessaan 5.6.2024.

– Toivon ja odotan innolla, että pääsen tässä työssä edistämään hyvää työelämää ja työhyvinvointia sekä kehittämään kirkkomusiikkia työelämän näkökulmasta, Muraja sanoo.

Muraja on peruskoulutukseltaan kirkkomusiikin alan musiikin maisteri sekä muusikko (AMK). Hän on lisäksi suorittanut kirkon johtamiskoulutuksen ja kirkon organisaatiokonsultoinnin erityiskoulutuksen. Hän on työnsä ohessa toiminut työyhteisösovittelijana sekä kirkkomusiikin opiskelijoiden harjoittelunohjaajana.

AKI-liitoissa Murajan työtehtäviin kuuluvat kirkkomusiikin alan koulutuspolitiikka ja opiskelijatoiminta sekä kirkkomuusikoiden edunvalvontaan liittyvät kysymykset. Tehtävään sisältyvät myös Suomen Kanttori-urkuriliiton ja Suomen teologiliiton hallinto ja ammatillinen toiminta. Muraja on hoitanut osittain samoja tehtäviä AKI-liittojen palveluksessa vuosina 2017–2018.

– Murajan vahvat näytöt sekä rekrytointiprosessin aikana että aikaisemmin liittomme palveluksessa olivat ratkaisevia hänen valintansa kannalta. Iloitsemme saadessamme Tuulin takaisin työyhteisöömme, sanoo AKI-liittojen toiminnanjohtaja Jussi Junni.

Muraja viimeistelee parhaillaan yhteiskuntatieteen maisterin opintojaan. Hänen tutkielmansa käsittelee esihenkilön johtamistyylin yhteyttä työuupumuksen kokemuksiin papiston ja kirkkomuusikoiden keskuudessa.

Muraja aloittaa tehtävässä 19.8.2024. Työsuhde on voimassa toistaiseksi.