Liity jäseneksi

Urkusafari 2022

Arvoisat kanttorit, urkurit, urkujen omistajat tai haltijat

Vuonna 2015 Kokkolanseudun Urkuseura järjesti ensimmäistä kertaa Urkusafarin yhteistyössä eri seurakuntien kanssa ympäri Suomen. Tarkoituksena on ollut saada niin monet urut kuin mahdollista soimaan yhden viikonlopun tai viikon aikana. Haluamme herättää kiinnostusta urkumusiikkia kohtaan järjestämällä yhdessä erilaisia urkutapahtumia. Urkusafari on saanut runsaasti mediajulkisuutta vuosien aikana, muun muassa lehdissä ja jopa MTV3:n ”Kymmenen uutisissa”.

Tänä vuonna Kokkolanseudun Urkuseura yhdessä Organum-seuran kanssa haluaa haastaa kaikki Suomen seurakunnat ja ne urkujen omistajat, jotka tavoitetaan, mukaan Urkusafariin 2022. Urkusafari toteutetaan 2.–11.9.2022 Safariin voi osallistua järjestämällä urkukonsertin, urkumessun, urkuesittelyn, urkuretken tai jotain muuta urkuteemaista tapahtumaa.

Kukin tapahtumajärjestäjä vastaa itse tilaisuudestaan, mutta toivomme, että ilmoitatte tilaisuudestanne Kokkolanseudun Urkuseuran sähköpostiosoitteeseen urkuseura@gmail.com Näin voimme seurata, kuinka laajalle Urkusafari yltää! Tulevan Urkusafarin tilaisuuksia varten on olemassa julistepohja ja logo, jonka saatte ilmaiseksi vastauksena, kun ilmoitatte tilaisuudestanne sähköpostitse. Jokainen tapahtumajärjestäjä voi muokata julistepohjaa ja käyttää logoa urkusafaritapahtuman markkinointia varten.

Toivotamme onnea ja menestystä kaikille urkutilaisuuksien suunnittelussa!

 

Urkusafariterveisin

Hannes Uunila, puheenjohtaja, Kokkolanseudun Urkuseura
Maija Lehtonen, puheenjohtaja, Organum-seura