Liity jäseneksi

Teologi rakentamassa eettisempiä organisaatioita – jäsentilaisuus ja vuosikokous to 16.11. klo 17-20 Oodin Kuutio-tilassa.

Teologiliitto järjestää jäsentapahtuman vuosikokouksensa yhteydessä 16.11. klo 17.00 keskuskirjasto Oodin Kuutio-tilassa.

CoHumans Oy:n toimitusjohtaja TT Anna Seppänen alustaa aiheesta ”Teologi rakentamassa eettisempiä organisaatioita”

Puheenvuorossa TT Anna Seppänen pohtii, mitä annettavaa teologialla on inhimillisemmän ja eettisesti kestävän työelämän kehittämiseen. Teologia tarjoaa rikkaan ajattelun repertuaarin, josta voi ammentaa niin myötätuntoisen organisaatiokulttuurin, oikeudenmukaisen johtamisen kuin vastuullisen tekoälynkin kehittämiseen. Anna kertoo, miten hän on hyödyntänyt teologista asiantuntemusta sekä liike-elämän tutkimuksessa että työssään eetikkona ja toimistusjohtajana CoHumans Oy:ssa.

Eetikko Anna Seppänen on teologian tohtori sekä toimitusjohtaja CoHumans Oy:ssa. CoHumans on teologien perustama ja johtama asiantuntijayritys, joka kehittää etiikkaa ja inhimillistä kestävyyttä organisaatioissa. Anna on hankkinut monipuolisen osaamisensa muun muassa Helsingin yliopiston sosiaalietiikan tutkijana, palvelumuotoilutoimisto Palmun asiantuntijana ja Tasavallan presidentin käynnistämän nuorten syrjäytymistä ehkäisevän hankkeen hankekehityspäällikkönä.

Kutsu Teologiliiton vuosikokoukseen 16.11. klo 18.00

Teologiliiton sääntömääräinen vuosikokous järjestetään torstaina 16.11. klo 18.00 alkaen Keskuskirjasto Oodin Kuutio-tilassa. Osoite on Töölönlahdenkatu 4, Helsinki.

Kokouksen asialistalla ovat sääntömääräiset asiat, tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen, yhden hallituksen jäsenen sekä tilintarkastajien valinta.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki teologiliiton jäsenet!

Kokouksen esityslistan sekä muut kokousmateriaalit löydät klikkaamalla tästä!

Ilmoittaudu verkkolomakkeella (lyyti.fi)

Tervetuloa!