Liity jäseneksi

Kunta-alalle sopimusratkaisu, JUKOn ylityö- ja vuoronvaihtokielto päättyy

Toistaiseksi voimassa ollut ylityö- ja vuoronvaihtokielto päättyy KESKIVIIKKONA 8. KESÄKUUTA KELLO 24.00.

Ylityö- ja vuoronvaihtokielto päättyy, kun Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO, Julkisen alan unioni JAU (JHL ja Jyty) sekä Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT hyväksyivät kunta-alan neuvottelutuloksen tällä viikolla. Uudet kunta-alan virka- ja työehtosopimukset koskevat 300 000:ta palkansaajaa.

Keskiviikkona puoliltaöin päättyvä ylityö- ja vuoronvaihtokielto koskee työsopimussuhteisia JUKOn liittojen jäseniä, jotka työskentelevät SOTE-, OVTES-, KVTES- ja TS-sopimusaloilla.

Lisää tietoa JUKOn verkkosivuilta www.juko.fi, Facebookista www.facebook.com/JUKOry ja Twitteristä www.twitter.com/JUKOry.

Saat tietoa myös liitostasi sekä luottamusmieheltäsi.

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO edustaa virka- ja työehtosopimuksillaan 200 000:ta akavalaista. Kolmasosa kuntasektorin 425 000 palkansaajasta on JUKO-liittojen jäseniä. He työskentelevät kuntien eri toimialoilla asiantuntija-, johto- ja esimiestehtävissä.

Jukolaisia palkansaajaryhmiä ovat muun muassa opetusalan, varhaiskasvatuksen, sosiaali- ja terveydenhuollon, hallinnon, liikunta- ja nuorisoalan, tekniikan sekä kulttuurin, kirjaston ja museoalan asiantuntijat.

Sopimus on hyväksytty sopijajärjestöjen hallinnoissa – lisätietoa JUKOn verkkosivuilta (juko.fi)