Liity jäseneksi

Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkon palvelutyytyväisyystutkimus

Erko tekee palvelutyytyväisyyskyselyä, johon kaivataan vastauksia jäseniltämme, joille on maksettu ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa tai muita Erkon maksamia etuuksia 1.9.2020 jälkeen.

Voit vastata kyselyyn tästä linkistä

Ohessa kyselyn saatekirja. Vastausaikaa on 14.6.2021 asti.

 

Hyvä Erkon jäsen,
kehittääksemme toimintaamme ja palveluitamme haluaisimme kuulla Sinun mielipiteesi ja kokemuksesi asioinnista kanssamme. Pyytäisimmekin vastaamaan oheiseen palvelutyytyväisyyskyselyyn.
Kyselyn tulokset käsitellään nimettöminä ja luottamuksellisina. Tutkimuksen tulokset raportoidaan yhteenvetona siten, ettei yksittäisten vastausten antajia voida tunnistaa.
Vastausaikaa kyselyyn on 14.6.2021 asti.

Kiittäen

Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erko
Eero T. Anttila
Erkon johtaja

Lisätiedot/toteutus:

Tutkimuksen toteuttaa Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkon puolesta tutkimusyritys Onway. Onway on allekirjoittanut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) edellyttämät sopimukset tietojen käsittelystä ja salassapidosta. Jos sinulla on kyselyyn liittyviä teknisiä ongelmia, olethan yhteydessä Päivi Marjanen, Onway Oy, paivi.marjanen@onway.fi. Osoitelähde: Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkon maksatusjärjestelmä. Kysely on lähetetty Erkon jäsenille, joille on maksettu päivärahaa 1.9.2020 jälkeen.