Liity jäseneksi

Anni-Sofia Nikille Akavan stipendirahaston opiskelijastipendi

Anni-Sofia Nikki vastaanotti 16.12.2020 Akavan stipendirahaston opiskelijastipendin.

Nikki on edistänyt Kirkon akateemiset AKIn ja ainejärjestöjen yhteistyötä mm.työpaikka-ekskursioita ja opiskelijaristeilyjä järjestämällä. Akavassa Nikki on edustanut AKIa Akavan opiskelijoiden valtuuskunnassa.

Stipendiä perusteltiin seuraavasti:

Anni-Sofia Nikki on luottamustehtävissään hyvin aktiivinen, määrätietoinen ja osallistava. Hän on innostava ja idearikas tekijä, jonka työpanos on vaikuttava ja auttanut merkittävästi AKIn opiskelijatoiminnassa. Hän on Akavan opiskelijoiden valtuuskunnan jäsen ja on vienyt menestyksekkäästi valtuuskunnassa omaksuttua eri alojen yhteistoimintaa AKIn opiskelijatoimintaan ja ainejärjestön puheenjohtajana myös laajemmin opiskelijakentälle. Työelämän ja ammattiliiton rooli on Nikille tärkeä kysymys ja hän on hyvin aktiivisesti nostanut esille ammattiliiton ja järjestäytymisen tärkeyttä opiskelijayhteisössä eri näkökulmien kautta. Nikki on jalkauttanut Akavan opiskelijatoiminnan opit aidosti opiskelijakentälle laajemminkin kuin vain liiton toimintana.”

Anni-Sofia Nikki on opintojensa aikana osallistunut Kirkon akateemiset AKIn opiskelijatoimintaan ja edustanut opiskelijoita Pappisliiton sekä AKIn luottamushallinnossa.