Liity jäseneksi

AKIn, DTL:n ja KNT:n uusi verkkomedia Jobi julkaistaan 17.1. osoitteessa jobimedia.fi

Tammikuun 17. päivä 2024 avataan uusi verkkomedia, Jobi, osoitteessa jobimedia.fi.

Verkkolehden takana ovat kolme akavalaista ammattiliittoa: AKI-liitot, Diakoniatyöntekijöiden Liitto DTL ja Kasvatuksen ja nuorisotyön asiantuntijat KNT. Liitot ovat yhdistäneet voimansa tarjotakseen jäsenilleen sekä suurelle yleisölle ajantasaisia tietoja ja näkemyksiä työelämän eri osa-alueilta.

Jobi tarjoaa työelämäuutisia sekä analyyseja ja näkökulmia työelämän muutoksista, edunvalvonnasta ja yhteiskunnallisista trendeistä. Sivusto palvelee niin työntekijöitä, työnantajia kuin laajempaa yleisöäkin tuoden esille monipuolisesti erilaisia ääniä ja kokemuksia työelämän kentältä.

Kolmen liiton yhteinen media mahdollistaa resurssien tehokkaan käytön siten, että neljä kertaa vuodessa ilmestyvän paperilehden sijaan saadaan viikoittain uudistuva verkkolehti. Sähköinen alusta mahdollistaa myös nopeamman ja laajemman julkaisukanavan liitoille tärkeille aiheille.

Verkkolehden toimitus koostuu pääosin laajennetuista Crux ja Dino -lehtien toimituksista. Vuonna 2024 Jobin vastaavana toimittajana on Diakoniatyöntekijöiden Liiton asiamies Marko Pasma ja toimitussihteerinä AKI-liittojen jäsenpalvelusihteeri Heli Meinola. Lisäksi toimituksen ydintiimiin kuuluvat Kasvatuksen ja nuorisotyön asiantuntijat KNT:n asiamies Henrik Ketola ja AKI-liittojen asiantuntija Ilari Huhtasalo.

Lisätiedot:

Marko Pasma / marko.pasma@dtl.fi / 0503047794

Henrik Ketola / henrik.ketola@knt.fi

Ilari Huhtasalo / ilari.huhtasalo@akiliitot.fi