Liity jäseneksi

AKI-liitot hakee korkeakouluharjoittelijaa

Etsimme

KORKEAKOULUHARJOITTELIJAA

ajalle 21.8.–20.10.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänäsi on osallistua liiton opiskelijatyön ja jäsenhankinnan toteuttamiseen sekä erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Lisäksi työhösi sisältyy tarpeen mukaan erilaisia hallinto- ja toimistotehtäviä.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, innostusta ihmisten tapaamiseen sekä some-viestinnän osaamista. Arvostamme ymmärrystä teologian ja/tai kirkkomusiikin aloista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua työmarkkinajärjestön työhön, innostavan työyhteisön sekä hyvät työsuhde-edut. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus yliopiston myöntämään harjoittelutukeen.

Jos haluat tulla meille harjoitteluun, lähetä hakemuksesi, joka sisältää palkkatoiveen, sekä CV:si osoitteeseen rekrytointi@akiliitot.fi viimeistään ma 22.5.2023 klo 12 mennessä. Haastattelut järjestetään ke 24.5.2023 AKI-liittojen toimistolla Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa AKI-liittojen toiminnanjohtaja Jussi Junni, p. 09 4270 1507 tai jussi.junni@akiliitot.fi.

AKI-liitot ry on kanttorien, pappien ja teologien akavalainen työmarkkinajärjestö, jolla on noin 4 800 jäsentä. AKIn jäsenliittoja ovat Suomen Kanttori-urkuriliitto, Suomen kirkon pappisliitto ja Suomen teologiliitto.