Liity jäseneksi

Vuoden pappi

Pappisliiton hallitus valitsee vuosittain Vuoden papin. Ehdokkaita voivat asettaa alaosastot, liiton hallituksen ja valtuuston jäsenet, teologian opiskelijoiden ainejärjestöt tai vähintään kolme liiton jäsentä yhdessä.

Vuoden pappi on oppilaitospappi Milla Voudinlehto

Suomen kirkon pappisliiton hallitus on valinnut Vuoden papiksi 2021 Rauman seurakunnan oppilaitospastori Milla Voudinlehdon. Valinta julkistettiin 18.11. liiton syysvaltuuston iltajuhlassa.

Valinnan perusteluissa todetaan, että Milla Voudinlehto tekee työtään opiskelijoiden parissa luovasti ja innovatiivisesti sekä omaa ammattitaitoaan jatkuvasti kehittäen. Koronapandemian aikana hän on ollut aktiivisesti läsnä eri verkkoalustoilla opiskelijoita ja oppilaitosten henkilökuntaa tukien.

Lue lisää

Ehdota vuoden pappia 2021!

On aika miettiä Vuoden pappi 2021 -ehdokkaita. Kuka kollegoista olisi kunnostautunut jollakin erityisellä työsaralla, mikä olisi syytä huomioida?

Vuoden pappia voivat ehdottaa liiton alaosastot, opiskelijajärjestöt, hallituksen ja valtuuston jäsenet tai vähintään kolme liiton jäsentä yhdessä.

Pappisliiton hallitus ei asettanut Vuoden papille 2021 erityiskriteereitä, vaan ehdottajat saavat itse perustella ehdotuksensa.

Vuoden pappi -ehdotukset perusteluineen lähetetään 31.5.2021 mennessä kotisivujen lomakkeella.

Vuoden pappi 2021 julkistetaan 18.11. Pappisliiton syysvaltuuston yhteydessä.

Kenestä vuoden pappi?

Vuoden papit 1995 - 2020

Yhteenveto Vuoden papeista vuosilta 1995-2020.

Ensimmäiseksi Vuoden papiksi valittiin Huopalahden kappalainen Hannele Repo (kuvassa, nyk. Hannele Päiviö).

Vuoden papit 1995-2020