Liity jäseneksi

Työelämäjäseneksi Pappisliittoon

Jäsenenä saat asiantuntemusta työurasi käänteissä sekä turvaa Sinun ja lähipiirisi toimeentulolle

Pappisliitto pitää puoltasi työelämässä

Kun liityt 29.2.2024 mennessä, saat valita liittymislahjaksesi vuoden 2018 Pappismatrikkelin, Esko M. Laineen kirjoittaman Pappisliiton historiateoksen tai 50 € lahjakortin Sacrumin myymälään ja verkkokauppaan! Ilmoita toiveesi liittymislomakkeen lisätietoja-kentässä!

Asiantuntijamme, luottamusmiesverkostomme sekä työttömyyskassamme pitävät jäsenistämme huolta nopeissakin työelämän käänteissä.

Työelämän oikeusturva- ja vastuuvakuutus tuovat mielenrauhaa erityisesti esimiehille ja vastuunkantajille. Kattava matkavakuutuksemme palvelee taas virka-ajan ulkopuolella!

Pappisliiton jäsenenä saat kertoa näkemyksesi työelämän kehityskohdista. Pappisliitto on AKI-liittojen jäsen ja osallistuu pitkäjänteisesti paremman työelämän kehittämiseen kirkon ja yhteiskunnan työmarkkinakentillä.

Pappisliiton varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä Suomen evankelis-luterilaisen kirkon pappi ja lehtori, maisterijäseneksi teologian maisteri (ei pappisvihkimystä) ja kandidaattijäseneksi teologian kandidaatti.

Liittyminen tapahtuu täyttämällä jäsenhakemus verkkolomakkeella. Lisäksi sinun tulee antaa valtuutus työnantajalle jäsenmaksun perimiseksi. Jäsenmaksu on työelämäjäseneltä 1,2 % päätoimen ennakkopidätyksen alaisesta palkasta kuitenkin vähintään 9 €/kk tai enintään 60 €/kk. Muistathan, että jäsenmaksu on tulonhankintamenona verotuksessa vähennettävää! Verovähennyksen vaikutus jäsenmaksuun on tyypillisesti noin 35 – 50 %.

Jäsenyys alkaa aikaisintaan sinä päivänä, jona jätät jäsenhakemuksesi. Myös työelämän ulkopuolella oleva (esim. virkavapaus, työttömyys) voi liittyä täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen. Tällöin jäsenmaksu on ns. vuosimaksu.

Täytä liittymislomake!

Valvomme etuasi työpaikalla, kirkossa ja työmarkkinoilla

Pappisliitto on perinteikäs ja vakiintunut työmarkkinatoimija ja luotettu työmarkkinoiden yhteistyökumppani.

Kun tarvitset, työpaikkasi luottamusmies ja toimistomme asiantuntemus ovat käytössäsi. Olemme tukenasi vastoinkäymisten sattuessa – monella rintamalla.

Mikäli työpaikalla sattuneeseen erimielisyyteen ei löydy ratkaisua työyhteisön voimin, toimistomme juridinen asiantuntemus sekä oikeusturvavakuutuksemme pitävät jäsenemme puolta. Kun virkavastuutasi koetellaan, tulee työelämän vastuuvakuutuksemme tueksesi.

Työmarkkinapöydissä pidämme huolta siitä, että vaativissa kirkon ja yhteiskunnan tehtävissä työehtoja ja palkkausta kehitetään kestävään suuntaan. Jäsentemme tuella huolehdimme, että kirkko- ja työlainsäädäntöä kehitetään yhtäältä työntekijöiden hyvinvoinnista sekä toimeentulosta ja toisaalta kirkon työnantajakuvasta huolehtien.

Lue lisää edunvalvonnasta AKIssa

Jäsenedut kutsumuksesi kasvuun, työhön ja vapaa-aikaan

Pappisliiton jäsenenä kasvatat kutsumustasi ja löydät rahanarvoisia jäsenetuja työhön ja vapaa-aikaan.

Matkavakuutus ja monipuoliset majoitus- ja matkustusetumme virkistävät vapaapäivinä.

Arjessa kehität taloudellista mielenrauhaa Danske Bankin jäsenetuhintaisista sijoitus- ja asuntolainapaketista. Vastavalmistuneen jäsenellemme Danske Bank palkitsee erityisin jäseneduin!

Lue lisää Pappisliiton jäseneduista

Mitä nyt?

Pappisliiton jäsenyys kannattaa. Tästä klikkaamalla pääset liittymislomakkeellemme. Tilaa lomake sähköpostiisi, niin nautit jäsenyytesi antamasta turvasta ja jäseneduista jo tänään.

Mikäli Sinulle jäi vielä kysyttävää tai kaipaat muuten neuvoa, ota rohkeasti yhteyttä! Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai soita – yhteystiedot löytyvät alta klikkaamalla!

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Voit jättää viestisi AKI-liittojen toimistoon tällä lomakkeella.