Liity jäseneksi

Papiston päivät

Papiston päivät ovat valtakunnallisesti suurimmat papiston koulutus- ja neuvottelupäivät, joilla kollegat kohtaavat ympäri maata.

Papiston päivät 2022 Seinäjoen Framilla

Seuraavat valtakunnalliset Papiston päivät  järjestetään Seinäjoen Framilla 12.-13.10.2022.

Päivien teemana on Toivo. Teeman alla käsitellään papin identiteettiin, työnkuvan muuttumiseen ja ympäristöön liittyviä aiheita. Päivien jumalanpalveluksen televisiointi on sovittu yhteistyössä Kirkon viestinnän kanssa. Ilmoittautuminen alkaa keväällä 2022.

 


13. Papiston päivät

Päivät järjestetään 13. kerran. Päivien yhteydessä julkistetaan vuoden pappi.

Päivät alkavat messulla Lakeuden ristissä 12.10.22 klo 10.30. Päivät päättyvät 13.10.22 noin klo 15.30.

Päivien teemana on Toivo, jonka alateemoiksi on valikoitumassa työn tekemisen uusia malleja sekä muutokseen ja ympäristöön liittyviä aiheita.

Aiemmin Papiston päivät järjestettiin joka toinen vuosi. Rytmiin tuli poikkeus vuonna 2018, jolloin Pappisliiton 100-vuotisjuhlia valmisteltiin neljä vuotta vuoden 2014 Jyväskylän päivien jälkeen. Helsingissä pidetyistä 100-vuotisjuhlapäivistä tulee samoin kuluneeksi neljä vuotta syksyllä 2022.

Papiston päivät ovat ainoa koko maan papistoa yhdistävä kollegiaalinen koulutustapahtuma. Merkitse päivät kalenteriisi ja ilmoita ne koulutussuunnitelmaasi!

Hinnat:

Papiston päivien hinta ilman majoitusta on 260 euroa jäseneltä ja 300 euroa ei-jäseneltä. Nämä hinnat ovat voimassa kesäkuun loppuun mennessä ilmoittautuessa, minkä jälkeen hinta nousee 40 euroa. Hotelliyön keskimääräinen hinta Seinäjoella yhden hengen huoneessa on 145 euroa.

Opiskelijoiden ja eläkeläisten alennettua hintaa ei ole vielä vahvistettu.

Papiston päivien 2022 työryhmään kuuluvat:

Merja Lampila, puheenjohtaja
Jukka Helin, jäsen
Anders Lundström, jäsen
Anni-Sofia Nikki, jäsen
Alma Tuiskula, jäsen
Juuso Sikiö, jäsen

Toimistolta työryhmän työskentelyyn osallistuvat:

Ilari Huhtasalo, jäsen, pöytäkirjanpitäjä
Merja Laaksamo, jäsen, päivien pääsihteeri