Liity jäseneksi

On meidän kaikkien etu, ettet kirkkoherrana jää yksin

Esimies, pappi, työsuojelupäällikkö, sielunhoitaja, hallintojohtaja, seurakunnan kasvot, puheenjohtaja. Kirkkoherrana työskentelet lukemattomissa rooleissa. Monissa niistä kannat vastuun yksin.

Pappisliitto tarjoaa kollegojen tapaamista ja vertaisten kohtaamista. Omasta liitostasi saat tietoa ja tukea johtamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Löydät Pappisliitosta korvaamattoman kumppanin erityisesti virkasuhdettasi koskevissa erimielisyyksissä ja kysymyksissä. Esimerkiksi palkkaukseen, vastuukysymyksiin, lomiin ja sijaistuksiin liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä suoraan toimistomme puoleen.

Oikeusturva- ja vastuuvakuutuksemme suojaavat ikäviltä yllätyksiltä – ja ovat mitoitettu kirkkoherran tarpeisiin. Pappisliitto ja AKI-liitot vievät äänesi kaikkiin työehtojesi kannalta tärkeisiin pöytiin.

Liity siis Pappisliittoon. Olemme pappien, teologien ja opiskelijoiden yhdysside. Meitä on yhteensä 4500 –  Jopa 70 % kirkkoherroista ja 90 % seurakuntapapistosta kuuluu Pappisliittoon.

Pappisliiton jäsenenä olet samalla Akavan ja AKI-liittojen jäsen. AKI huolehtii pappien työmarkkinaedunvalvonnasta.

Liity nyt jäseneksi! Jäsenmaksu on 1,25% bruttopalkastasi.

Tilaa liittymislomake sähköpostiisi tästä!

Perehdy Pappisliiton jäsenetuihin

  • Koulutusta ja vertaistukea. Kirkkoherrakoulutusta maissa tai merellä!
  • Ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus on kirkkoherralle mitoitettu. Vapaa-ajan matkavakuutus turvaa sinut, kanssasi matkustavat lapsesi ja matka-tavarasi.
  • Juristimme neuvoo niin virkaasi liittyvissä asioissa – jäsenetuna myös yksityiselämän oikeusneuvontaa
Tutustu Pappisliiton jäsenetuihin