Liity jäseneksi

Olen oululainen seurakuntapappi. Perheeseeni kuuluu puoliso ja alle kouluikäinen lapsi. Työssäni vastuualueisiini kuuluvat erityisesti varhaiskasvatuksen teologina toimiminen, koulutyön koordinointi, messuavustajien koordinointi Karjasillan kirkossa, teologiharjoittelijoiden ohjaaminen, digimentorina toimiminen ja toki seurakuntapapin monipuoliset tehtävät.

Pappisvihkimykseni olen saanut oppilaitostyön viransijaiseksi Rovaniemen seurakuntaan vuonna 2010. Sieltä sain arvokasta työkokemusta ja rohkeutta toimia oma-aloitteisesti erilaisilla maaperillä pappina. Oulussa Karjasillan seurakunnassa olen työskennellyt vuodesta 2012 lähtien ja työ on tarjonnut hienon paikan palvella seurakuntalaisia ja juurtua osaksi seurakuntatyön mielenmaisemaa.

Koen, että minulla olisi annettavaa ja intoa vaikuttaa erilaisiin työelämän asioihin Pappisliitossa. Olen ollut Pappisliiton jäsen jo opiskeluajoista lähtien ja ollut tyytyväinen sen ajamiin asioihin. Erityiset kiinnostuksen kohteeni ovat oppia moduulimallista lisää papin työssä ja kenties päästä sitä joskus kokeilemaan, ajaa leirityön arvostusta ja sitä, miten työntekijöiden arvostus näkyy konkreettisesti siinä esimerkiksi palkkauksessa.

Papin työ on nykyään hyvin laaja-alaista moniosaajaa, toivoisin voivani edustajana ajaa parhaiten kollegoiden etua tämän ajan työn haasteissa!