Liity jäseneksi

Työelämäjäseneksi Kanttori-urkuriliittoon

Jäsenenä saat asiantuntemusta työurasi käänteissä sekä turvaa Sinun ja lähipiirisi toimeentulolle

Asiantuntijamme, luottamusmiesverkostomme sekä työttömyyskassamme pitävät jäsenistämme huolta nopeissakin työelämän käänteissä.

Työelämän oikeusturva- ja vastuuvakuutus tuovat mielenrauhaa erityisesti esimiehille ja vastuunkantajille. Kattava matkavakuutuksemme palvelee taas virka-ajan ulkopuolella!

Kanttori-urkuriliiton jäsenenä saat kertoa näkemyksesi työelämän kehityskohdista. AKI-liittojen jäsenenä osallistumme pitkäjänteisesti paremman työelämän kehittämiseen kirkon ja yhteiskunnan työmarkkinakentillä.

Liiton varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kanttorin virkaan pätevöittävän tutkinnon suorittanut henkilö. Jäsenyys ei edellytä kanttorin virassa toimimista. Hallitus voi hy­väk­syä varsinaiseksi jäseneksi harkintansa mukaan myös muun kirkossa tai kris­tillisessä järjestössä musiikin alalla työskentelevän henkilön, jolla on musiikin alan koulutus.

Liittyminen on helppoa! Täytä jäsenhakemus verkkolomakkeella. Lisäksi sinun tulee antaa valtuutus työnantajalle jäsenmaksun perimiseksi.

Jäsenyys alkaa aikaisintaan siitä päivästä, jona lähetät jäsenhakemuksen. Myös työelämän ulkopuolella oleva (esim. virkavapaalla tai työttömänä) voi liittyä täyttämällä liittymislomakkeen.

Täytä liittymislomake tästä!