Liity jäseneksi

Liity Kanttori-urkuriliittoon!

Turvaa ja neuvoa urasi käänteissä - liity Kanttori-urkuri-liittoon!

Kanttori-urkuriliitto pitää puoltasi työelämässä

Asiantuntijamme, luottamusmiesverkostomme sekä työttömyyskassamme pitävät jäsenistämme huolta nopeissakin työelämän käänteissä.

Työelämän oikeusturva- ja vastuuvakuutus tuovat mielenrauhaa erityisesti esimiehille ja vastuunkantajille. Kattava matkavakuutuksemme palvelee taas virka-ajan ulkopuolella!

Kanttori-urkuriliiton jäsenenä saat kertoa näkemyksesi työelämän kehityskohdista. Kanttori-urkuriliitto on AKI-liittojen jäsen ja osallistuu pitkäjänteisesti paremman työelämän kehittämiseen kirkon ja yhteiskunnan työmarkkinakentillä.

Jäseneksemme voi liittyä suomen evankelis-luterilaisen kirkon kanttorin virkaan pätevöittävän tutkinnon suorittanut henkilö. Jäsenyys ei edellytä kanttorin virassa toimimista. Hallitus voi hy­väk­syä varsinaiseksi jäseneksi harkintansa mukaan myös muun kirkossa tai kris­tillisessä järjestössä musiikin alalla työskentelevän henkilön, jolla on musiikin alan koulutus.

Kirkkomusiikin opiskelija (kanttorin virkaan pätevöittävät opinnot) voi liittyä liiton opiskelijajäseneksi.

Liittyminen tapahtuu täyttämällä jäsenhakemuslomake. Lisäksi sinun tulee antaa valtuutus työnantajalle jäsenmaksun perimiseksi.

Jäsenyys alkaa sinä päivänä kun valtakirjalomake saapuu toimistoomme. Myös työelämän ulkopuolella oleva (esim. virkavapaus, työttömyys) voi liittyä täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen. Tällöin jäsenmaksu on ns. vuosimaksu.

Täytä liittymislomake tästä!

Kanttori-urkuriliiton jäsenedut

Kanttori-urkuriliitto tarjoaa jäsenilleen turvallisemman työelämän ja rahanarvoisia etuja. Täältä löydät yhteiset AKI-liittojen jäsenedut. Kanttori-urkuriliitto tarjoaa jäsenilleen lisäksi edullisia Yhteiskustannuksen nuotteja sekä apurahoja.
Lue lisää tästä