Liity jäseneksi

Opiskelijat

Suomen Kanttori-urkuriliiton opiskelijajäseneksi voi liittyä opiskelija, joka suorittaa ensimmäistä kanttorin virkaan pätevöittävää tutkintoaan ammattikorkeakoulussa tai Sibelius-Akatemiassa. Opiskelija, jolla on jo kanttorin pätevyys, voi liittyä liiton varsinaiseksi jäseneksi.

Liittyminen kannattaa aina!

Oletko aloittanut kirkkomusiikin opinnot? Liity Kanttori-urkuriliiton opiskelijajäseneksi!

Opiskelijajäsenyys on maksuton. Opiskelijajäsen saa mm. matkavakuutuksen, liiton palvelussuhdeneuvonnan työelämään liittyvissä kysymyksissä sekä muut jäsenedut. Opiskelijajäsenyys päättyy valmistumiseen.

  • Olen menossa kesätöihin, mitkä ovat oikeuteni ja velvollisuuteni?
  • Teen keikkoja uuteen seurakuntaan, jossa toimituksista ja matkoista maksetaan paljon vähemmän kuin toisessa seurakunnassa! Miten paljon toimituksista pitäisi saada palkkaa?
  • Olen viransijaisena helmikuusta lokakuuhun! Saanko kesälomaa tai vapaita viikonloppuja?

Muun muassa näihin kysymyksiin saat liitosta vastauksia.

Ohjeistus kesätyöntekijän työehdoista seurakuntien hengellisessä työssä

Toimikunta opiskelijoiden edunvalvojana

Suomen Kanttori-urkuriliitolla on ollut opiskelijatoimikunta jo yli 20 vuotta. Nykyään toimikunnan nimi on AKIn kirkkomusiikin opiskelijatoimikunta.

Opiskelijatoimikunta

Opiskelija ja työttömyyskassa

Opiskelijakin voi liittyä työttömyyskassan jäseneksi työssä ollessaan. Ota yhteys liiton toimistoon, jos haluat liittyä työttömyyskassan jäseneksi. Työttömyyskassaan kuuluvan opiskelijan jäsenmaksu on 9 €/kk vuonna 2024.

Opiskelija ja työttömyyskassa