Liity jäseneksi

Stipendirahasto

Suomen Kanttori-urkuriliitolla on stipendirahasto, joka on perustettu liiton 75-vuotisjuhlien yhteydessä vuonna 1982. Stipendejä voidaan myöntää liiton jäsenille liiton toimialaan liittyvään tutkimus- ja opiskelutoimintaan sekä opintomatkoihin, seminaareihin ja symposiumeihin.

Stipendiä haetaan sivun alaosasta löytyvällä verkkolomakkeella. Mahdolliset liitteet voit toimittaa osoitteella toimisto@akiliitot.fi. Stipendien hakuaika on päättynyt. Hallitus käsittelee stipendianomuksia huhtikuun kokouksessaan hakuajan päättymisen jälkeen. Hallitus päättää hakemusten perusteella stipendien saajista. Vuoden 2025 stipendien hausta tiedotetaan myöhemmin, todennäköisesti alkuvuonna 2025.

Hakemuksesta on käytävä ilmi stipendin käyttötarkoitus, anottava summa, muut samaan tarkoitukseen anotut/saadut apurahat sekä pankkiyhteys, johon mahdollinen stipendi maksetaan.

Samalle henkilölle stipendi voidaan myöntää kuuden täyden vuoden välein. Tämä tarkoittaa, että vuonna 2024 stipendin voi saada, jos ei ole saanut stipendiä vuoden 2017 jälkeen.

Kanttori-urkuriliiton stipendihakemus

  • Hakijan tiedot

  • Tiedot haettavasta stipendistä

  • Mahdolliset liitteet voit toimittaa osoitteella toimisto@akiliitot.fi.
  • Ilmoita, mistä anottu sekä summa.
  • Ilmoita, mistä saatu sekä summa.