Liity jäseneksi

Valmistuin Musiikin maisteriksi Kuopiosta v. 1984. Olin ensimmäinen, joka sai uusimuotoisen tutkintonsa valmiiksi. Sen jälkeen jatkoin opintojani Helsingissä Sibelius-Akatemiassa ja suoritin urkujensoiton A-tutkintokokonaisuuden 1987.

Työskentelin aluksi kanttorina useissa seurakunnissa Helsingin alueella, yhden vuoden Musiikkikoulu Kanteleen rehtorina ja ensimmäisen vakituisen virkani sain Vantaankosken seurakunnasta v. 1987. V 1990 lakeus kutsui ja siirryin Seinäjoen seurakunnan palvelukseen. Olen hoitanut Seinäjoella A- kanttorin virkaa vuodesta 2003 lähtien.

Työuraani ovat leimanneet suuren seurakunnan ominaispiirteet. Risteysasemapaikkakuntana Seinäjoella järjestetään paljon maakunnallisia ja valtakunnallisia tapahtumia. Olen saanut olla suunnittelemassa ja toteuttamassa useita pieniä ja suuria tapahtumia, rakkaimpana niistä Valtakunnalliset kanttoreiden neuvottelupäivät v. 2006. Seinäjoella olen saanut olla eläväisen seurakunnan kanttori, joka on saanut tehdä yllin kyllin kaikkea. Olen saanut toteuttaa muusikkouttani erityisesti urkurina omassa työssäni ja sen puitteissa muuallakin.

Olen tällä hetkellä Etelä-Pohjanmaan kanttori-urkuriyhdistyksen puheenjohtaja. Koko Seinäjoella oloaikani olen ollut mukana toiminnassa eri rooleissa. Yhdistyksemme täytti 100 vuotta v. 2021.

Haluan olla edistämässä kanttorin työn arvostusta ja kehittämässä kanttorin virkaa. Työn ja vapaa-ajan yhteen kietoutuminen on mielestäni yksi kanttorin työn suurimpia haasteita.