Liity jäseneksi

Kanttorilataamo Kirkon juhlilla 17.-18.5.2024

Toukokuussa päästään vihdoin viettämään Kirkon juhlia. Johan niitä on odotettukin!

Kirkon juhlat järjestetään Tampereella 17.-19.5.2024. Teemana on  ”Toivon voimalla”. Lippuja saa vielä! Niitä voi ostaa osoitteesta https://www.kirkonjuhlat.fi/liput.

Suomen Kanttori-urkuriliitto järjestää juhlien osana Kanttorilataamon eli kanttorijäsenillemme suunnatun levähdyskeitaan juhlien tiimellyksen keskelle. Kanttorilataamo on auki pe-la 17.-18.5.  Seurakuntien talon Emmaus-salissa osoitteessa Näsilinnankatu 26, 33100 Tampere. Kannattaa laittaa päivämäärät kalenteriin!

AUKIOLOAJAT:
Pe 17.5. klo 10-17

La 18.5. klo 13-18

HUOM.! Lauantaina 18.5. Suomen Kanttori-urkuriliitto ja Suomen kirkon pappisliitto järjestävät yhteisen jäsentilaisuuden klo 11-13 ravintola Tillikassa osoitteessa Hämeenkatu 14 B. Tuon ajan Kanttorilataamo on suljettuna, sillä olemme kaikki jäsentapaamisessa! Jäsentapaamiseen voi ilmoittautua osoitteessa Kirkon-juhlat-jasentapaaminen (surveypal.com)

Kanttorilataamoon voit tulla levähtämään, istumaan rauhassa alas, tai juttelemaan kanssamme. Lataamossa päivystää joku liiton työntekijä tai edustaja koko aukioloajan. Tarjolla on myös pientä purtavaa. Kanttorilataamoon ei tarvitse ilmoittautua, vaan sinne voi tulla käymään silloin kun huvittaa!

Toivottavasti nähdään juhlilla!