Liity jäseneksi

Ota käyttöön mobiilikortti

MagMa Lompakko on niin sanottu PWA-mobiilisovellus. Sitä ei siis erikseen tarvitse ladata sovelluskaupasta. Lompakko on verkkosivu, jota voi käyttää kuin sovellusta.

Mobiilikortti MagMa Lompakkoon toimitetaan tekstiviestillä. Viesti sisältää linkin kortin lataamiseksi.

Ensimmäisellä kerralla avatessasi MagMa Lompakon sinua pyydetään rekisteröitymään käyttäjäksi. Luo itsellesi tunnus ja salasana. Tämän jälkeen voit kirjautua MagMa Lompakkoon millä tahansa mobiililaitteella.

Korttisovelluksesta löydät kuvan jäsenkortistasi. Sovellus mahdollistaa myös erilaisten jäsenetujen ja viestien julkaisun Lompakko-sovelluksen sisällä.

Mikäli haluat tilata mobiilijäsenkortin, voit tehdä sen jäsentietojen muutos -sivulla. Saat latauslinkin tekstiviestinä muutaman viikon kuluessa tilauksesta.

Kortin lataaminen ja asentaminen

Mobiilikortti MagMa Lompakkoon toimitetaan tekstiviestillä. Henkilö, jolle kortti myönnetään saa puhelimeensa tekstiviestin jossa on mukana linkki, josta kortin voi käydä lataamaassa.

Hei, lataa <lähettäjä> mobiilikortti tästä: …..linkki

Klikkaa viestissä tullutta linkkiä. Jos sinulla ei vielä ole MagMa Lompakkoa asennettuna puhelimeesi, saat ohjeen miten se lisätään aloitusnäytölle.

Ensimmäisellä kerralla avatessasi MagMa Lompakon sinun tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Luo itsellesi tunnus ja salasana. Sen jälkeen voit kirjautua MagMa Lompakkoon millä tahansa mobiililaitteella.

Mikäli sinulla on jo MagMa Lompakkoon luotuna tunnukset, niin lisätään uusi kortti lompakkoon automaattisesti painettuasi tekstiviestin aktivointilinkkiä. Saat uuden kortin lisäämisestä aina aktivointiviestin.

Voit myöhemmin kirjautua suoraan MagMaan myös millä tahansa selaimella osoitteessa:
https://lompakko.magma-app.com/login