Liity jäseneksi

Opiskelija

Opiskelijana sinulla on mahdollisuus päästä mukaan liittoon jo heti opintojesi alettua. Teologiliitto toimii opiskelijoiden edunvalvontajärjestönä edistämällä opiskelijoiden etuja sekä tarjoamalla tukea tulevaa työuraa varten.

Opiskelijajäsenyys: 0 € koko opintojesi ajan.

Opiskelijajäsenyys + työttömyyskassa: 9 €.

Opiskelijatoiminta

Vastavalmistunut

Kun olet valmistunut teologian maisteriksi, sinun tulee ilmoittaa valmistumisesi liitolle ja voit siirtyä varsinaiseksi jäseneksi. Lisäksi saat Danske Bankin lisäedut vastavalmistuneelle.

Jäsenmaksusi määräytyy mahdollisen palkkauksen mukaan.

Danske bankin edut vastavalmistuneelle

Työelämässä

Työelämään astuessasi sinusta tulee varsinainen jäsen ja pääset nauttimaan kaikista jäseneduista: saat esimerkiksi vakuutuksen työttömyyden, työelämän vastuu- ja oikeusturvatilanteiden sekä vapaa-ajan matkavahinkojen varalle.

Jäsenmaksun määräytymisen voit tarkistaa täältä:

Katso kaikki jäsenedut alla olevasta linkistä.

Jäsenedut

Yrittäjä

AKY – Akavalaiset yrittäjät

Entistä useampi korkeakoulutettu näkee yrittäjyyden houkuttelevana uravaihtoehtona, ja moni myös vuorottelee palkkatyön ja yrittäjyyden välillä. AKY toimii heidän äänitorvenaan, valvoo heidän etujaan ja tuottaa heille palveluita.

AKY – Akavalaiset Yrittäjät

Eläkeläinen

Jäätyäsi eläkkeelle voit yhä kuulua liittoon sekä nauttia liiton tarjoamista jäseneduista sekä jäsenmaksulla kannattaa liiton toimintaa. Sinulla on yhä mahdollisuus verkostoitua liiton kautta sekä jakaa urapolkusi nuorempien teologien kanssa.

Eläkeläisjäsenyys: 40 €/vuosi.