Liity jäseneksi

Liity Teologiliittoon

Teologin työelämän turva - Perehdy ja liity!

Teologiliitto on yhdyssiteemme, edunvalvojamme sekä turvallisen työelämän turvaaja

Me Teologiliitossa olemme yhteiskunnan, järjestöjen ja liike-elämän palveluksessa työskenteleviä teologeja. Teologiliitto on yhdyssiteemme ja edunvalvojamme. Jäsenyys tarjoaa laajan työelämäturvan Sinulle teologi, työskentelit missä vain.

Tarjoamme kattavan turvan työelämääsi: Lakimiehemme ja asiantuntijoidemme palvelut, työelämän vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen sekä työttömyyskassan jäsenyyden. Asiantuntijamme tukevat uraasi ja kouluttavat sinua palkkaukseen sekä työnhakuun liittyvissä kysymyksissä. Jos työpaikallasi on erimielisyyttä työsopimukseesi, työehtoihisi tai palkkaukseesi liittyen, voit luottaa toimistomme tukeen.

Lisäksi nautit kattavasta matkavakuutuksesta, Danske Bankin asuntolainaa sekä sijoittamista koskevista eduista sekä lukuisista muista elämääsi helpottavista ja rahanarvoisista jäseneduista.

Tahdomme Sinut jäseneksi Teologiliittoon, koska haluamme nostaa teologien profiilia yhteiskunnallisessa keskustelussa sekä työmarkkinoilla. Yhdessä kirkastamme teologin ammatti-identiteettiä sekä keskustelemme ura- ja koulutuskysymyksistä.

Jäseneksi liittyminen on helppoa: täytä sähköinen jäsenhakemus! Ilmoitamme tarvittaessa aiempaan liittoosi ja työttömyyskassaasi – kerryttämäsi työssäolo- ja jäsenyysehdot seuraavat mukanasi saumatta.

Ulkomailla työskentelevä, yrittäjä tai eläkeläinen – lisätietoa jäsenyyksistä löydät täältä.

Opiskelijajäsenyytemme on ilmainen – lisätietoa ja linkki jäsenhakemukseen löytyy tästä!

Työelämässä? Täytä jäsenhakemus tästä!

Teologiliiton jäsenmaksut - muista automaattinen verovähennys!

Ammattiliiton jäsenmaksut vähennetään automaattisesti verotettavasta ansiotulostasi.

Vähennys on tuloista riippuen 35 – 50 % jäsenmaksusta. Esimerkiksi 2 700 euroa kuukaudessa ansaitseva Teologiliiton jäsen saa jäsenmaksustaan verovähennyksiä tyypillisesti 13 euroa kuukaudessa.

Lue lisää jäsenmaksuista, jäsenmaksuvapautuksesta sekä verovähennettävyydestä.

Lue jäsenmaksuista

Turvallisempi työelämä, rahanarvoisia etuja!

Neuvontapalvelujemme, työttömyysturvan sekä oikeusturva- ja vastuuvakuutuksen lisäksi saat jäsenenämme elämää helpottavia, rahanarvoisia etuja.

Asuntolainaetu, edulliset sijoituspalvelut sekä jäsenhintaiset vakuutukset tuntuvat lompakossa. Jäsenetujemme kestosuosikki on kattava Turvan kattava matkavakuutus.

Lue lisää vaihtuvista sesonkieduista, yhteisakavalaisista jäseneduista sekä kaikesta, mitä Teologiliiton jäsenenä saat!

Jäsenedut