Liity jäseneksi

Kanttori-urkuriliiton stipendit

Suomen Kanttori-urkuriliitolla on stipendirahasto, joka on perustettu liiton 75-vuotisjuhlien yhteydessä vuonna 1982. Stipendejä voidaan myöntää liiton jäsenille liiton toimialaan liittyvään tutkimus- ja opiskelutoimintaan sekä opintomatkoihin. Vuosittain myönnetään stipendejä yhteensä noin 3.500 euroa.

Stipendihakemukset osoitetaan hallitukselle. Mahdolliset liitteet voit toimittaa osoitteella toimisto@akiliitot.fi. Stipendien hakuaika päättyy vuosittain maaliskuun loppuun mennessä. Hallitus käsittelee stipendianomuksia kevään kokouksessaan hakuajan päättymisen jälkeen. Hallitus päättää hakemusten perusteella stipendien saajista.

Hakemuksesta on käytävä ilmi stipendin käyttötarkoitus, anottava summa, muut samaan tarkoitukseen anotut/saadut apurahat sekä pankkiyhteys, johon mahdollinen stipendi maksetaan.

Kanttori-urkuriliiton ja AKIn järjestämille opintomatkoille jäsenet voivat saada 200 euron suuruisen stipendin. Tämä opintomatkastipendi ei edellytä erillistä hakemusta, vaan se vähennetään matkan hinnasta.

Samalle henkilölle stipendi voidaan myöntää kuuden täyden vuoden välein. Tämä tarkoittaa, että vuonna 2021 stipendin voi saada uudelleen, jos ei ole saanut stipendiä vuoden 2014 jälkeen.

Stipendihakemuslomake Kanttori-urkuriliiton jäsenille

Stipendirahaston sääntöjen mukaan stipendejä voidaan myöntää liiton jäsenille liiton toimintaan liittyvään tutkimus- ja opiskelutoimintaan sekä opintomatkoihin. Samalle henkilölle stipendi voidaan myöntää kuuden täyden vuoden välein.

Hallitus myöntää stipendit kerran vuodessa. Vuonna 2021 stipendien hakuaika päättyy 31.5.

Kanttori-urkuriliiton stipendihakemus

  • Hakijan tiedot

  • Tiedot haettavasta stipendistä

  • Mahdolliset liitteet voit toimittaa osoitteella toimisto@akiliitot.fi.
  • Ilmoita, mistä anottu sekä summa.
  • Ilmoita, mistä saatu sekä summa.